Gostilele, un şalău de 30 puncte!


Prima etapa a Diviziei Master in cadrul Campionatului National de Spinning Neumarkt 2011, Cupa Jaxon Gostilele, s-a incheiat cu rezultate modeste pentru noi. Vremea capricioasa, vant 40km/h, ploaia si pestele care pare a nu fi nici in apa, au adus in prima zi pentru noi, o gherla in grup! In sectorul 1, Ovidiu 14 intr-o demonstratie de rodeo cu barca pe apa scapa la minciog o salaoaica ce putea candida la Miss CMMC.

Doctoru’ nu are nici un “client” la consultatie.

Viorel aproape toata mansa a suflat in carburatorul motorului ce s-a incapatanat sa functioneze! Melculbeat perie tot malul drept de la dig la tevi, degeaba! Iar Dinu in sectorul 2 incearca sa tina 75% din mansa naluca in apa, emotionandu-se singur in cate o agatatura, ca salaul era in balta de alaturi, Darvari!

In a doua zi a concursului, in sectorul 1, Dinu pune la punct si finalizeaza “Micul ghid al pescarului de competitie” si ramane fara peste dar cu “Capul Sus”.
In sectorul 2, Viorel ajunge primul dupa start in zona platoului de la baraj si nu dupa mult timp masoara un salau de 48 cm, cu care ramane pana la final. Doctoru’ cu o ora inainte de final, in dreptul camparii puncteaza si el cu un salau de 48 cm. Ovidiu 14 si Melculbeat, blanc fara cuvinte.

Adica, ceva cuvinte ar fi de spus, la anul sa ne gandim mai bine si din timp la programarea etapelor (sunt balti care merg bine primavara, altele vara, altele toamna si altele pas!)
Performerii clubului sunt Viorel si Doctoru’, cu un singur peste reusind sa stranga un juvelnic de puncte ce in finalul campionatul vor conta cu siguranta!
Clasamentul final al etapei in puteti consulta la : www.lrs.ro/clasamente/2011-M-etapa1.html
Felicitari castigatorilor:

1. Sever Grosu
2. Ion Dumitru -Paco
3. Ovidiu Bradatan
CMMC- Dan Banu

Informatiile si fotografiile au fost preluate de la fata locului pentru dvs. de Liviu VOICU.

Liviu Voicu | Crează-ţi insigna

2 Comments

    no comment
    bulanu sa traiasca ..felicitari

  • Urmeaza stiuca! Doctore…pregatit?

Leave a Reply