Adevărata magie – Liviu Voicu

Sambata 02.04.2011 Clubul Pescarilor de Răpitori a dat curs invitatiei domnului Dan Stroborg de a participa impreuna cu alti pescari la o partida de pescuit pentru a testa potentialul lacului Magic Lakes 2.
Asa ca am facut prezenta : Ovidiu 14, Viorel, Liviu, Stefan, Manu si Vlad (bibanul clubului) si am plecat spre Milotina.
Prima surpriza la intrarea in Valea Argovei am fost intampinati de un indicator foarte vizibil de directionare spre Magik Lakes Milotina.
Odata ajunsi la podul ce desparte Valea Argovei de Milotina, intalnim un alt indicator ce ne directioneaza pe un drum proaspat pavat cu piatra, dupa cateva sute de metri ajungem la digul ce desparte Magic Lakes 1 – 40 ha (crap), de Magic Lakes 2 – 70 ha (rapitor). Suntem indrumati de personalul lacului catre parcarea amenajata chiar la marginea digului.
Aici descoperim ca, magia lacului impreuna cu efortul depus de administrator, au adus la un standard ridicat amenajarea, oferind conditii pentru un pescuit sportiv de calitate.
Cei mai comozi dintre noi, carora le este greu sa umfle barca, pot inchiria barca de fibra la un pret mai mult decat decent. A fost amenajat si un ponton pentru a facilita mai usor accesul la apa.
Din discutiile cu domnul Dan Stroborg am inteles ca urmeaza in curand si alte investitii in infrastructura, cum ar fi: unitate de cazare care va avea tarife speciale pentru pescari, locuri de pescuit cu casuta proprie pentru cazare, bar si restaurant cu specific pescăresc, minimarket cu mâncare, băuturi şi unelte de pescuit, Wi-Fi cu acoperire pentru toate locurile de pescuit.
Acestea fiind spuse….la treaba, sa vedem ce poate balta ….sau ce putem noi. Pescuind pentru prima data pe acest lac, cu ajutorul sonarului am gasit o gramada de zone cu agatatura, praguri si diverse structuri ce promiteau a tine peste.
Am inceput partida cu informatia certa ca la inceputul lunii Martie s-a facut o populare cu stiuca intre 4-11 kg si ca lacul tine salau destul de mult si chiar exemplare capitale.
Tinand cont ca in putin timp, incepe Campionatul National de Spinning, iar primele etape la Master cat si la Open, vor avea ca peste tinta salaul, am hotarat sa pescuim la salau.
Vremea nu a fost una chiar formidabila, vantul destul de rece a suflat pe tot parcursul zilei, norii nu prea au facut loc razelor de soare ca sa mai incalzeasca ceva apa, dar nu dupa foarte mult timp noi ne-am acomodat cu lacul si pestii cu noi.
Numarul capturilor a fost unul destul de mare, a prins toata lumea prezenta pe balta. S-au prins exemplare frumoase de salau, stiuca, chiar si biban. Toti pestii s-au rentors in mediu si au promis ca data viitoare vor zambii cu toti dintii la sesiunea foto. Concluzionand, trebuie sa spun ca a fost o experienta frumoasa : o infrastructura foarte buna, un administrator pe care doresc sa il felicit, personal respectuos care iti ofera conditii excelente de pescuit si relaxare, si nu in ultimul rand,
marfa…multa marfa.
Magic Lakes 2 Milotina este o destinatie ce cu siguranta nu o voi ocolii! Dar prea multa vorba plictiseste, asa ca va invit sa vedeti o parte din capturile noastre si noul echipament de competitie pentru sezonul 2011.

Ştefan DINU:

Proiectul este, cred eu, visul oricărui pescar de spinning: o balta exclusiv de răpitori (fără staţionarişti pe mal care să strige la tine că le deranjezi boilesul de pe firul de par), distantă rezonabilă, acces perfect, barca şi peşti.

Din scurta discuţie cu domnul Stroborg am dedus că am în fata un cu totul alt tip de om, total diferit de patronul roman de baltă.

Sper ca toate planurile pe care oamenii inimoşi din jurul acestui proiect (inclusiv vechiul coleg Răzvan ROSU) le au să devină realitatea. Mulţumesc încă o data de invitaţie şi consideraţi ca aţi câştigat un client fidel.

În final un fapt divers dar relevant: în loc de bere şi grătare cu mici şi ceafă ce porc, la bufet s-a servit vin alb, rulouri cu somon şi caşcaval şi mere. Domnilor! CHAPEAU !

Viorel MARIN:

Gazdele foarte amabile, ne-au asteptat cu masa plina si rapitorii pregatiti. Dupa antreu, toata pescarimea intra pe apa cu barcile gazdelor si cele personale.
Cum era de asteptat, incepe recitalul. Ca erau pescari cu experienta sau novici, in ale salaului, toata lumea a prins. Am pescuit alaturi de prietenul si colegul de club, Ovidiu 14. Nu a contat guma, culoarea, prezentarea…….am avut multe capturi intre 1kg si 3kg. Pacat ca vantul ne-a stricat ziua. La iesirea de pe apa, toti erau multumiti, s-au prins salai dar si cateva stiuci frumoase, o partida frumoasa, distractie, capturi, atmosfera placuta. Vom revenii cu placere la Milotina, ori de cate ori timpul ne va permite.
La buna vedere domnule Dan Stroborg si jos palaria pentru ce ati realizat.

Vlad MATEI:

Balta are potential, chiar si pentru gazduirea unei etape de salau sau stiuca. Dupa ziua de ieri, care nu a fost chiar ideala pentru pescuit, e clar ca balta are o multime de salau si stiuca. In concluzie, vazand cum gestioneaza noul proprietar balta si auzind ce planuri de viitor are, cred ca Milotina va deveni un jucator important pe piata baltilor de rapitor!

Clubul Pescarilor de Rapitori recomanda Magic Lakes – Milotina.

LiviuStrong

Liviu Voicu | Crează-ţi insigna

7 Comments

  Biban domne’ , da ce biban …

 • Pffffff, stai sa ma sterg la gura! 😛
  Chiar imi pare foarte rau ca n-am putut sa ajung…da ajunng io, lasa!
  😐

 • Leba, a fost o partida frumoasa chiar daca a cam fost destul de marait!

 • Milotina e ca pizza: şi când merge prost e bine!

 • Asa este…exemple au fost si pe balta. Pescari care au pescuit pentru prima data la salau si chiar au prins!

 • Bravo la voi .
  Ma bucur tare mult ca a iesit bine si ati fost multumiti .

 • Multumim ne-a placut! Asteptam sa vedem si celelalte materiale foto/video!

Leave a Reply