CUPA CPR JUNIOR – concurs de pescuit pentru copii


C.P.R. Junior în colaborare cu Mark Twain International School organizează în data de 18.06.2010 un concurs de pescuit la staţionar pe lacul Mânăstirea Căldăruşani.
Concursul va avea o singura manşă de 3 ore (09:00 – 12:00) în care se vor puncta toate speciile de peşti indiferent de dimensiune. Regula de punctare este 1 peşte = 1 punct. Poate participa orice copil (este obligatorie prezenţa unui părinte, tutore legal sau însoţitor) iar înscrierile se pot face pe adresa contact@cspr.ro.
Câştigătorii vor fii premiaţi, pe lângă diplome de participare şi cupe, cu produse oferite de sponsorii concursului: MimTeam, Abrevis şi Expert Spinning & Outdoor. Totodată Carping Club va furniza nu doar nada pentru concurenţi dar va susţine şi un scurt atelier practic privind utilizarea şi pregătirea nadelor.
Concursul se va desfăşura în regim catch and release, toţi peştii fiind eliberaţi în cel mai scurt timp pentru că ne dorim ca atât copii noştri dar şi copii copiilor noştri să se bucure de acest fantastic sport!

Leave a Reply