Campionatul Mondial de Spinning | Croaţia 2010 | Ziua 0

De nici două săptămâni, de când s-au întors fruntaşii pescuitului cu năluci artificiale din Croaţia de la un antrenament de doua zile cu ploaie torenţială, suntem cu toţii puşi pe jar să pregătim totul pentru răsturnările de situaţie care i-au băgat pe toţi în priză la căutat de năluci noi, speciale pentru păstrăvii cu care urma să se populeze chiar în ziua precedentă concursului.
Se zvonea că rusii în zilele alocate antrenamentului au populat cu păstrăvi chiar din crescătoria de unde vor proveni şi cei ce vor umple zona cu standurile pentru concurs. Nu este singura informaţie valoroasă pe care membrii lotului au cumulat-o în timpul alocat antrenamentelor, fapt ce le-a dat strategia iniţială peste cap. Să le placă silicoanele ??!?!??!?!

Urmează un program încărcat cu valoare artistica pus la punct de organizatorii croaţi în Parcul Naţional Krka, vineri, 28 mai urmând a avea loc antrenamentul oficial de dinaintea concursului din zilele de 29 şi 30 mai.
Aventuri in Croatia_Knin
Ora zero. Întâlnirea cu lotul national avea sa fie miercuri (26.05.2010) pe la ora 9 am. Fac bagajele, pun ceasul sa sune pe la 8 şi somn de voie.
Mă trezeşte sunetul disperat al telefonului! Robert Boantă… Cu inima sărită din piept, vad ca afara e deja lumina. Clar! Am întârziat la întâlnire. Când mă uit bine la ceas este abia ora 6 dimineaţa: “Ajungem mai repede. Vezi că ne vedem pe la 7 jumate să personalizăm maşinile. Pregăteşte materialul!”
Cu cât plecăm mai repede, cu atât ajungem mai devreme, poate avem timp şi de una scurtă. Pe la ora 9-10 reuşim să personalizăm ce mai era de personalizat şi o întindem la drum lung.
Perfect romanesc 1
Arad, Nădlac, Szeged, magazin pescuit, ultime cumpărături, autostrada M2, M1, M0, M7 … le fumăm pe toate.
Perfect Romanesc
Magazin Szeged
După 11 ore cu fundul în bancheta maşinii ajungem în Croaţia, localitatea Knin…
Prima oprire: 10 minute pe pârâul care în urma cu 2 săptămâni era tulbure, în apropiere de hotelul unde aveam să ne cazăm. Fiecare dă cu ce-i trece prin cap, punctează care cum apucă în puţinele minute şi rapid la hotel, să nu ne lăsam aşteptaţi.
Eliberare fara inhibitii
Cina cea de haina
Ne-am instalat în camere, iar ora târzie care pe membrii lotului (Ion Dumitru-“Paco”, Robert Boanta, Lucian Constantin-“Gyorg”, Sabin Buzatu şi Horia Vlasin) obosiţi după atât amar de drum ii surprinde visând la năluci câştigătoare, pe mine ma surprinde la tastatura.
Programul de joi a dat peste cap timpul alocat antrenamentelor suplimentare, dar ţineţi aproape de Echipa de Spinning a României pentru noi informaţii şi secrete chiar de la fata locului.
Mulţumim sponsorilor Abrevis, Energofish, Artmatch, Cabelas pentru nălucile şi echipamentul pus la dispoziţia lotului.

Articol preluat de pe www.lrs.ro/blog
Autor: Andrei SAVA

2 Comments

    Fir intins!
    Hai ROMANIA!

  • Nu pot decât să adaug cea mai romanească urare: pe ei, pe ei, pe mama lor !

Leave a Reply