CsPR la Bucharest Streetfishing Trophy 3

Afis
Sambata 09 aprilie 2016 a avut loc prima competitie oficiala a sezonului. Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori a participat la acest concurs cu nu mai putin de sapte sportivi.
Grup
Bucharest Streetfishing Trophy edita 3 a facut parte din manifestarea sportiva Street Fishing Games, ce se vrea a fi un maraton al streetfishing -ului in cat mai multe orase din tara. Fenomenul streetfishing este la inceput de drum in tara noastra, dar chiar si asa, au fost doua orase, Bucuresti si Oradea, care au organizat concursuri in cadrul Street Fishing Games. Sportivii CsPR: Stefan Dinu, Liviu Voicu, Alin Coman, Edmond Paun, Cosmin Anghel, Valentin Bucoveanu si Ionut Alexandru, s-au aliniat la start cu gandul de a face o figura frumoasa.
Startul competitiei s-a dat pe o ploaie rece de primavara, dar acest lucru nu ne-a impiedicat si am pornit fiecare in cautarea bibanilor cat mai mari si cat mai multi, care speram sa ne propulseze in fruntea clasamentului. Obiectivul clubului a fost ca unul dintre noi sa obtina un loc pe podium si cati mai multi in partea superioara a clasamentului. Fiecare dintre noi a luat la pas sectorul de concurs (Santier Ciurel- Pod Cotroceni) de cel putin doua ori. Daca la startul concursului ploua destul de bine, pana la final ne-am uscat cu un cod galben-portocaliu de caldura!
La finalul competitiei aflam ca toti componentii clubului au reusit sa prinda capturi mai multe sau mai putine: Edmond Paun – 14 bibani, Liviu Voicu – 7 bibani, Alin Coman – 7 bibani, Anghel Cosmin – 4 bibani, Valentin Bucoveanu – 6 bibani, Stefan Dinu – 2 bibani, Ionut Alexandru – 2 bibani. Festivitatea de premiere ne aduce si vestea cea mare! Obiectivul a fost indeplinit! Mai mult decat atat, avem chiar doua locuri pe podium si alti doi sportivi in top 10!
Podium
In clasamentul final sportivii CsPR s-au clasat in urmatoarea ordine:
Locul 1 – Edmond Paun – Campionul Bucharest Streetfishing Trophy 3 (la la BSFT2 – locul 3)
Edmond Geani
Locul 3 – Alin Coman – a doua oara consecutiv pe podium! (la BSFT2 – locul 2)
Alin Coman
Locul 5 – Liviu Voicu – clasari bune la competitiile de barca, dovedeste ca se poate adapta si la streetfishing
Liviu Voicu
Locul 6 – Valentin Bucoveanu – fost arbitru de spinning, demonstreaza ca a invatat foarte mult in timpul arbitrajului
Valy Bucoveanu
Locul 13 – Cosmin Anghel – deocamdata sta bine la matematica, a prins doar cat a trebuit sa impuste premiul pentru locul 13 oferit la acest concurs!
Cosmin Anghel
Locul 17 – Stefan Dinu – inca odata dovedeste ca este un bun organizator!
Stefan Dinu
Locul 19 – Ionut Alexandru – fost arbitru de spinning, din pacate a uitat ca de aceasta data concureaza, dar si cand si-a adus aminte a punctat rapid cu doi bibani!

A fost un concurs frumos, foarte bine organizat de Street Fishing Romania, cu premii frumoase oferite
de Rapala Romania. Singurul regret este ca din data de 10 aprilie am intrat in prohibitia generala
timp de 60 zile, asa ca nu ne ramane decat sa ne antrenam in locati private si sa asteptam cu
nerabdare urmatoarea editie a Bucharest Streetfishing Trophy 4 !

Leave a Reply