WPC: un altfel de clasic

In acest week-end (mai exact 20-22 iunie 2014) în orașul Hellevoetsluis (la sud de Rotterdam, Olanda) pe o pista numita Haringvliet (este de fapt un estuar la Marea Nordului ce face parte din complexul deltaic Rhine-Meuse)  va avea loc prima editie a World Predator Classic. Competiția este una de tip Open, organizata pe echipe de doi pescari ce vor pescuit din bărci. Pescuitul se va desfășura în sistem strict Catch & Release precum si cu respectarea celor mai bune practici pentru protejarea petilor a mediului. 

Desi se recomanda de la bun inceput drept un eveniment complex acesta a devenit si mai complex. Pentru ca pe langa competita de barca, organzaitorul a mai propus 2 evenimente: Kayak Open si Street Fishing Open. Avem de aface deci cu un eveniment de tip spectacol in stil american cu festivitati, televiziune, concerte si bineinteles competitii.

La acest prim eveniment, Romania este reprezentata de 3 echipe: Lucian CONSTANTIN – Cristi RIZEA, Ovidiu RISTIVAN – Dorian DUBOVOI si Bogdan POPA – Constantin TOFAN dar si de Catalin TOADER, fotograf oficial si membru al stafului tehnic. Astfel CsPR este reprezentat la acest eveniment competitional de nu mai putin 3 membrii.

Fotografiile postate de colegii nostrii pe Facebook ne-au furnizat cateva informatii: exista biban si exista din categoria grea si foarte grea, exista salau din aceleasi categorii, exista si stiuca dar e rara si se pare ca va face diferenta.

Pana la primele clasamente intermediare ale zilei de sambata, noi cei ramasi acasa, uram colegilor noastrii precum si restul romanilor prezenti FIR INTINS!

stiuca&14 Rizea&Gyorg 14 14&Dorian

1 Comment

    Fir intins baietilor si, daca se poate, sa ia putin si pulsul lacului in ceea ce priveste populatia de crap 😉

Leave a Reply