Ziua copiilor? Cupa copiilor !

Într-o lume a televiziunii, a internului și a gadget-urilor, ieșirile în natura (indiferent de ocazie) reprezinta un deziderat important al educației și dezvoltării copiilor de azi. Este și motivul pentru care administrația Lacului Stolnici și Clubul Pescarilor de Răpitori au organizat în data de 1 iunie o competiție dedicat copiilor: CUPA COPIILOR.
La startul competiției, ce se dorește a deveni o tradiție, s-au aliniat 20 de copii ajutați de părinți (care au avut cele mai mari emoții de altfel). Deși toți au fost câștigători totuși pe podium au urcat cei mai buni (cu promisiunea celorlalți copii ca la anul vor câștigă ei concursul):

Locul 1 – David Lixandru – 7 ani – Pitești
Locul 2 – Rareș Crăciun – 7 ani – Pitești
Locul 3 – Eduard Chicosu – 7 ani – Bucuresti

In final dorim sa mulțumim tuturor celor implicați in acest eveniment, copiilor, părinților și bineînțeles sponsorilor: Lacul Stolnici, Fisela, Carping Club, Best For Fishing, Genius Evo Concept, Relax Spinning si domnului Sorin Costescu.
Va așteptăm și la anul la o noua ediție a CUPEI COPIILOR!
Lacul Stolnici însă va așteaptă în fiecare zi la o partida de pescuit în natura alături de copii dumneavoastră.

Câteva poze și imagini de la eveniment:

CupaCopiilor2013 (10) CupaCopiilor2013 (9) CupaCopiilor2013 (8) CupaCopiilor2013 (7) CupaCopiilor2013 (6) CupaCopiilor2013 (5) CupaCopiilor2013 (4) CupaCopiilor2013 (2) CupaCopiilor2013 (1)

 

Leave a Reply