Cu varga la crap! – Liviu Voicu

Dupa doua zile de antrenament in Delta Dunarii, la Uzlina – Cormoran (despre care voi vorbi dupa concurs), in vederea pregatiri etapei II din Divizia Master, ce urmeaza a se desfasura saptamana viitoare 25-26.05.2013, am simtit nevoia unei zile de relaxare. Asa ca virusat de “pescuit” , cum puteam sa ma relaxez mai bine decat tot la o partida de pescuit. Tocmai in ideea relaxari de aceasta data am schimbat echipamentul si stilul de pescuit! Ca locatie am ales Lacul Stolnici, m-am inarmat cu una bucata varga de 6 metri, echipata cu o linie de 0,20, pluta scufundabila de 2 grame si ac nr.6, nada: mamaliga cu aroma de miere si momeala: patratica 8 milimetri, tot cu aroma de miere. Aflasem ca lacul a fost populat cu crap comun si oglinda cu greutati intre 1-3kg.
La o jumatate de ora dupa nadirea grea de la inceputul partidei, a inceput distractia!
1
Nu am mai pescuit la stationar de circa 10 ani, pur si simplu uitasem cat de frumos este un dril cu un ciortan de 1-2,5 kg la varga, este senzational! Am pescuit 3,5 ore si am reusit ca capturez 8 crapi intre 1 si 2,5 kg bucata!
2
In continuare va las sa vizionati cateva imagini din timpul partidei si promit ca, chiar daca mi-a placut voi ramane pescar de spinning!

Leave a Reply