MASTER – etapa 1: Cupa Periprava

In weekendul 20-21.04.2013 s-a dat startul unei noi editii a Campionatului National de Spinning Newmarkt 2013. Prima etapa s-a desfasurat la Periprava pe incintele de la Ultima Frontiera, avand ca specie tinta, stiuca.
Din partea Clubului Pescarilor de Rapitori s-au aliniat la start cu numerele de concurs 4, respectiv 5, Liviu Voicu si Cristian Rizea.
Liviu 1..
Rizea 2..

In prima mansa pe sectorul 1 ( incinta cu apa tulbure, care nu prea mai era tulbure acum), urma sa inceapa concursul Cristian Rizea, unul dintre favoritii acestei etape.
Pe sectorul 2 ( incinta cu apa limpede) urma sa intre in concurs celalalt sportiv al nostru, Liviu Voicu.
In prima mansa norocul nu prea le-a suras sportivilor nostri, inca de la inceputul mansei au intampinat probleme tehnice ce practic le-au compromis clasarea in prima mansa.
Liviu 2..
Rizea, a constatat ca are barca intepata in urma transportului destul de anevoios pana la Ultima Frontiera a stiucii si a fost nevoit sa iasa de mai multe ori la mal pentru a-si umfla barca , astfel pierzand mult timp pretios.
Rizea 3..
In final reuseste chiar si asa sa puncteze cu 5 stiuci ce ii aduce la finalul mansei un loc 8 in grupa 1.
In celalalt sector, Liviu Voicu porneste in tromba catre locul fierbinte si dupa prima stiuca prinsa la primele lanseuri……..motorul electric cedeaza iremediabil.
In aceasta situatie era destul de dificil sa ti barca pe langa stuf si in ochiurile de stuf acolo unde stiuca statea si asa destul de apatica. Vantul batea destul de puternic facand si mai greu pescuitul in stuf , fara moror.
In cele din urma Liviu reuseste sa prinda 2 stiuci mai maricele si destul de surprinzator nu se claseaza in coada clasamentului dupa cum se astepta, termina mansa pe locul 14 din 20 de concurenti in grupa.
Sambata seara intre manse trebuia sa schimbam ceva pentru a ne imbunatati situatia in clasamentul general. Rizea reuseste sa isi lipeasca barca cu ajutorul lui Catalin Lungu, caruia in multumim. Iar Liviu dezamagit ca l-au lasat caii de la bicicleta, face rost de un motor electric cu ajutorul lui Robert Boanta, caruia deasemenea ii multumim.
Odata problemele tehnice rezolvate, ramanea ca in a doua mansa baietii nostri sa faca treaba mai buna.
In mansa 2, Liviu intra pe sectorul cu apa tulbure si Cristi pe sectorul cu apa limpede , sector in care se simtea mai bine , adica era pe mana lui.
Rizea 1..
Cristi Rizea incepe recitalul imediat dupa start si in finalul mansei aduce la masurare 14 stiuci ce ii aduc un loc 2 in masa a doua in grupa lui.

Liviu reuseste si el sa isi imbunatateasca rezultatul din prima zi , prinde 4 stiuci, si de aceasta data ceva mai mari decat ale celorlalti sportivi ce au prins 4 stiuci, si termina mansa 2 , pe locul 5.

Liviu 3..
In final sportivii nostri se claseaza in clasamentul general astfel: Cristian Rizea – loc 8 si Liviu Voicu – loc 17. Una peste alta a fost o etapa frumosa , felicitam pe toti cei implicati si asteptam urmatoarea etapa ce se va desfasura tot la stiuca, de data aceasta pe incinta Cormoran, unde baietii vor avea de recuperat si de demonstrat!

In final cateva inagini preluate de la fata locului de echipa PVTV, careia dorim sa ii multumim pentru prezenta la eveniment:

Filmul complet al evenimentului il puteti urmari pe www.pvtv.ro, adica AICI.

Fir intins!

Leave a Reply