Cupa Valea Argovei 2012 – Open – Update

Iata ca a inceput si prima etapa a Campionatului National de Spinning Neumarkt 2012 – Divizia Open. In dimineata primei manse concurentii aflati la start s-au confruntat cu un vant destul de puternic ce parca prevestea ceva nu tocmai bun.
In saptamanile de antrenament, Valea a raspuns foarte bine, s-au prins pesti multi si in unele cazuri chiar mari! Dar iata ca vara nu-i ca iarna si spre stupoarea concurentilor, salaul s-a ascuns destul de bine, creeand mari probleme concurentilor in localizarea acestuia. In ultimile trei ore din mansa, vantul s-a mai potolit si salaul a devenit ceva mai “activ”. Cativa concurenti reusind sa captureze cateva exemplare punctabile. Astfel in grupa A, pe sectorul 1, au punctat doar un nr. de 3 concurenti in total cu 7 pesti. In grupa B, pe sectorul 2, au punctat 5 sportivi cu un total de 5 pesti. Foarte putini pesti, dar sa speram ca maine va fi altceva si von avea un numar mai mare de capturi si bineinteles si rasturnari in clasament.

Clasament grupe mansa 1:

Iata ca nici cea de-a doua zi nu a adus mai multe capturi pe fisele concurentilor. In jurul orei 12, peste Valea Gerlovei s-a abatut o ploaie puternica cu tunete si fulgere, ce a determinat toti concurenti sa renunte si sa se retraga la mal. In grupa A au punctat 6 concurenti cu un total de 7 pesti , iar in grupa B, au punctat 6 concurenti cu un total de 10 pesti.

Clasament grupe mansa 2:

In final vreau sa felicit castigatorii si participantii, organizatorii, arbitrii si sponsorii.

Clasament final:

Locul 1 – Laurentiu Andronic – Aquamania
Locul 2 – Trandafiropol Alexandru – Drill
Locul 3 – Zamfir Gabriel – Paco
CMMC – Rus Florin – CFC


7 Comments

  ce inseamna sa nu aiba wsb-ul om in concurs :)

 • Bravo Zamfir!!! Sa nu bei multa bere!!! Sa faci Ploiestiul sa fie mandru de tine!!! FIR INTINS!!!

 • foarte greu concurs! maine orice este posibil si in conditiile in care vremea probabila nu este tocmai buna!

 • Felicitari Vlad ptr. primele puncte in clasament! Daca mai prindeai un 40 erai pe podium!

 • Multumesc Liviu ! A fost un concurs foarte greu… a tinut mult de perseverenta si determinare.
  A 2-a zi am fost langa salau dar… n-a fost sa fie.

  In orice caz, ma bucur ca am fost printre putinii care au punctat si sper sa ma descurc mai bine la concursurile care urmeaza !

 • Vlad,te felicit pentru rezultatul obtinut pe Vale dar nu uita un lucru: cel mai bun PROFESOR este :EXPERIENTA PROPRIE !!

 • Nu am treaba cu Ploiestiul, in schimb am treaba cu Zamfi:B R A V O !! Dupa numarul capturilor sunt sigur ca a fost un concurs foarte greu si podiumul te onoreaza .

Leave a Reply