Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2012 – Stefan DINU

Campionatul Mondial de Spinning din Barca a fost inițial programat în Egipt pe giganticul lac de acumulare Aswan. In urma unei discuții cu secretarul FIPSed, doamna Barbara DURANTE, am aflat ca (asa cum bănuiam de altfel) competiția a fost anulata din motive de securitate. Existau însă doua informații: unsa sigura și una neoficiala (și nesigura bineînțeles). Informație sigura: competiția urma sa se desfășoare în perioada 6-7 octombrie 2012. Informația neoficiala: locația propusa era undeva prin Letonia. cele doua informații se cam excludeau reciproc pentru ca in zona aia a lumii prin octombrie era deja iarna.

A urmat apoi o perioada de liniște în care am cochetat cu ideea organizării unui campion mondial in România. Dar mi-a trecut.

Liniștea o durat pana azi când a fost făcută publica informația conform căreia CMS din Barca are o noua locație: delta Râului Dniepr.

Așa ca Adi ŞPIAC, Paco, Horia VLASIN, Ovidiu BRĂDĂŢAN și Mihai PREDA trebuie sa renunțe la bibanii de Nil și sa se mulțumească cu niște bibani obișnuiți … sau știucă … sau somn … sau poate niște avat. Pentru ca nu prea exista informații referitoare la locație. Dar e delta și e în nordul Marii Negre. Ce poate fi diferit de delta noastră ? Dar asta e deja treaba căpitanului Echipei României de Spinning, domnul Doru SOMEȘAN.

Asa ca acum ne apucam de navigat pe net. Știe cineva rusește?

3 Comments

    Pif si Hercule ?

  • Nu, Zayats, pogodi !!!

  • Bravo Stefane !!

Leave a Reply