CSPR … ÎN CÂRLIG – Ovidiu RISTIVAN

Duminica 15 mai am fost invitat de Georgian Georgescu realizatorul emisiunii “În cârlig” de la DolceSport la o acţiune alături de ei, la şcoala de pescuit pentru copii organizata de “În cârlig” şi APS. Acţiunea a avut loc pe o balta de lângă Călăraşi, Greaca – Cercani foarte frumos îngrijită şi amenajată pentru pescuitul staţionar. Alături de mine s-a aflat şi prietenul Viorel, Matusalem al nostru, împreună încercând sa le satisfacem primele curiozităţi ale copiilor în ceea ce priveşte spinningul.

În acest sens am avut cu noi barca pneumatică, echipată corespunzător cu un sonar Humminbird si un motor electric Minkota precum şi trusele de năluci artificiale şi jigguri.
Trecând destul de repede peste câteva amănunte ce au constat în prezentarea materialelor minim necesare competiţiei din Campionatul Naţional de Spinning NEUMARKT cu ajutorul lui Viorel au fost prezentate câteva năluci la lucru pe luciul apei, fapt ce a stârnit admiraţia şi interesul micilor pescari.
Au primit cate o năluca soft de la Relax din parte magazinului Expert Spinning, ca prim pas spre aventura spinning şi în deschiderea apetitului pentru dintosi.

Mulţumind celor ce m-au invitat şi cu promisiunea ca vom reveni ori de cate ori vom fi solicitaţi la astfel de acţiuni, CPR doreşte “Fir întins!” tuturor şi “cârlige” pentru cunoscători:))

Leave a Reply