Driluri croate – Liviu VOICU

Asa cum v-am informat mai demult, vom participa in perioada 27-29.05.2011 la un concurs international: IFC Predator Cup 2011, pe lacul Vrana, in localitatea Pakostane, Croatia.

Conform pagini oficiale a concursului vor participa 19 echipaje din 8 tari : Croatia, Romania, Bosnia-Hertegovina, Serbia, Suedia, Slovacia, Ungaria si Ucraina.

Noi vom participa cu 5 echipe:
1. Ovidiu Ristivan, Robert Boanta – CPR/WSB; 2. Viorel Marin, Liviu Voicu – CPR; 3. Ion Predescu, Florin Sebanescu – CPR; 4. Dorian Dubovoi, Bogdan Popa – CPR; 5. Misu Sofonea, Bogdan Sofonea – Drill.

Avand foarte putine informatii despre locatie am hotarat ca e mai bine sa ajungem la fata locului cu cateva zile mai devreme, pentru a putea efectua un antrenament.

Din ce ne-a oferit internetul am constatat ca lacul se afla in imediata apropiere a Marii Adriatice la circa 800m, deci apa posibil sa fie usor salmastra. Latimea lacului este undeva intre 2 si 4 km, iar lungimea aproximativ 14km.
Din analiza pozelor de pe internet, am constatat ca malurile sunt cu pietris/nisip, apa foarte limpede, pesti foarte frumosi prinsi la lingura ,vobler sau jig pe softuri mari.

Care va fi strategia noastra !? Greu de raspuns! Dar in cele 2 sau 3 zile de antrenament sper ca vom strange suficiente informatii, cat sa putem face o figura frumoasa! In alta ordine de idei, va fi cu siguranta o experienta frumoasa: vor fi doua zile de calificari in 27-28.05.2011 si in 29.05.2011 finala, vor puncta pesti cu dimensiunea minima 40cm, stiuca 1cm=1pct, somnul 1cm=0,5pct.

Toate informatiile culese de la fata locului, fotografii si intreaga aventura a echipelor noastre la acesta competitie vor fi dezvaluite cu lux de amanunte in urmatoarele articole pe blog.
Pana atunci noi va uram Fir Intins!

Fotografiile au fost preluate din conţinutul paginii de FaceBook al International Fishing Club – camp Pakostane

Liviu Voicu | Crează-ţi insigna

1 Comment

    Fire intinse baieti!

Leave a Reply