Archive for April, 2012

Cupa Periprava – MASTER

O ora de somn, trei ore drum, tone de bagaje carate nu au fost in stare sa ne alunge bucuria primei etape din Campionatul Național de Spinning NEUMARK, ediția 2012. Poate a fost iarna grea si lunga dar eu cred ca de vina este locul în care ne aflam: Periprava, Ultima Frontiera – revelația anului trecut, pista care ne-a redat încrederea in faptul ca se pot face concursuri fabuloase în Delta Dunării la știucă.

citeste mai departe

Facelift – Stefan DINU

Anul competițional a început pentru CsPR un nou sponsor. Așadar 2012 înseamnă reîntoarcerea în lumea competițiilor de spinning a companiei GIPO, unul dintre cele mai renumite branduri naționale.

citeste mai departe

Cupa Periprava, ziua 0 – Stefan DINU

Maine începe prima manșă a primei etape a Campionatului Național de Spinning NEUMARKT 2012. In primul rand ceva nu este în regula pentru mine. Nu am de făcut barca, de pus năluci si carat baterii. Îmi pare puțin rău ca m-am retras din MASTER. Dar trebuie sa îmi urmez alte priorități. Dar sa revenim la concurs. Ovidiu 14 Ristivan, Liviu Voicu si Cristi Rizea încep balul competițional pe cea mai prolifica pista de știucă care a văzut o competiție de spinning.

citeste mai departe

Pescuitul pentru toti – Stefan DINU

Nu pot decât sa salut apariția unei noi publicații în peisajul îngust al revistelor de pescuit din România. Este un nou proiect a echipei Malin Mușatescu, Andy Arif si Andrei Vladeanu … hai si băieții de la Drill ca ne-am obișnuit deja cu ei si sunt simpatici. Și astfel România ajunge la un număr rezonabil de publicații pentru cei circa 5 milioane de pescari statistici.

citeste mai departe

Pescuit in structuri artificiale

Pescarii veniti pe balta in dimineata zilei de 07.04.2012 pe lacul Fundulea 2, au avut parte de o neasteptata surpriza.
Aproape de mijlocul lacului a aparut peste noapte o noua structura, o masina de teren.

citeste mai departe