Archive for March, 2012

22 martie: Ziua Mondială a Apei – Stefan DINU

Planeta noastră suporta astăzi o populație de 7 miliarde de oameni iar pana în anul 2050 alți 2 miliarde urmează “sa urce la bord”. Statistic vorbind fiecare dintre noi bea zilnic intre 2 și 4 litrii de apa adică 7.665 miliarde de litri de apa consuma întreaga umanitate într-un an.

citeste mai departe

ExpoAventuri – editia 2012

Dacă joi nu am avut timp decât pentru năluci și alte mărunțișuri, azi am avut răbdare sa trec în revista lansete. La mulinete nu m-am uitat pentru ca mi-e îmi place doar Shimano … și cum Shimano nu am prea văzut (poate stăteau ascunse) rămân doar la bete.

citeste mai departe

ExpoAventuri – editia 2012

Târgurile de pescuit însemnau pentru mine momentul central al începutului de sezon. Dar contact strâns cu noutățile din domeniul echipamentelor mi-au cam stricat plăcerea asta. Si totuși aștept cu nerăbdare sa vad ce au mai adus dealeri locali dintre noutățile acestui an.

citeste mai departe

Sebile Innovative Fishing – Vlad Matei

Votat de revista “Outdoor Life Magazine” ca unul dintre cei mai buni 20 de pescari din toate timpurile, Patrick Sebile (nascut la data de 13 octombrie 1964) a pescuit practic peste tot,la de toate. Din copilarie Patrick si-a petrecut majoritatea timpului facand ceea ce-i place mai mult,statul pe apa

citeste mai departe