Archive for July, 2011

Mic dicţionar de spinning competiţional – Ştefan DINU

La un concurs din cadrul Diviziei Open (pare-mi-se de la Valea Argovei) m-am întâlnit cu unul dintre vechii combatanţi ai Campionatului Naţional de Spinning. O privire iscoditoare, a unui nou venit în competiţii, urmărea discuţia noastră sperând să desluşească un secret preţios. Cu amuzament am constat că omul rămăsese puţin năucit. Şi am înţeles problema ce îl chinuia. Prea mult slang. Asa ca am decis sa scriu, pentru posteritate, un mic dicţionar de spinning.

citeste mai departe

EFTTEX 2011 – Stefan DINU

EFTTA (European Fishing Tackle Trade Association) a organizat in perioada 17-19 iunie, la Amsterdam, cel mai important târg european din domeniul pescuitului sportiv: EFTTEX 2011.
EFTTEX (European Fishing Tackle Trade Exhibition) a aniversat anul acesta cea de a 30-a ediţie şi, deşi se vorbeşte de criza şi recesiune, a fost cea de-a doua ediţie din punct de vedere al participării.

citeste mai departe

Stiuci caniculare – Vlad MATEI

Dupa calendarul iesirilor programate pentru Delta in 2011 suntem in luna Mai… in realitate, suntem in ziua de Miercuri: 13 Iulie.
Dupa nenumarate amanari ale acestei iesiri,am reusit in cele din urma sa organizam o partida scurta in luna Iulie. Desi mi-am propus sa fac in asa fel incat sa nu pun piciorul in Delta mai tarziu de Mai si mai devreme de Iulie, dorinta de a pescui si pasiunea de a face asta au fost in cele din urma mai puternice.

citeste mai departe