Archive for May, 2011

Au luat totul! – Ştefan DINU

Nu vrem să stricăm surpriza dar nu putem ţine doar pentru noi. Băieţii plecaţi în periplu competiţional croat, au cam ras totul şi lucrează la refacerea balantei externe de plăti a României (dacă exista aşa ceva)

citeste mai departe

CSPR … ÎN CÂRLIG – Ovidiu RISTIVAN

Duminica 15 mai am fost invitat de Georgian Georgescu realizatorul emisiunii “În cârlig” de la DolceSport la o acţiune alături de ei, la şcoala de pescuit pentru copii organizata de “În cârlig” şi APS.

citeste mai departe

Driluri croate – Liviu VOICU

Asa cum v-am informat mai demult, vom participa in perioada 27-29.05.2011 la un concurs international: IFC Predator Cup 2011, pe lacul Vrana, in localitatea Pakostane, Croatia.

citeste mai departe

Periprava: aventuri la capătul lumii – Viorel MARIN

VIOREL: Pregătirile pentru a doua etapa din campionat mi-au ocupat tot timpul liber. In urma antrenamentului, alături de Ovidiu 14 şi prietenul Dorian,am vazut cam ce vor ştiucile de la Periprava, asa ca am plecat cu speranţă şi încredere în nălucile alese, unele de producţie proprie. Plecam din Bucureşti în aceeaşi gaşcă: Ovidiu 14, Dorian, […]

citeste mai departe

Weekend warriors – Ştefan DINU

Week-end-ul 30 aprilie a fost unul activ pentru noi. Planurile erau măreţe si presupuneau atacuri pe fonturi multiple. Asa ca ne-am impartit in trei grupe operative.

citeste mai departe