Archive for April, 2011

ULTIMA FRONTIERĂ … – Ovidiu RISTIVAN

Poate că nu întâmplator hotelul se numeste Ultima Frontiera, şi poate ca la fel de neîntâmplatoare aventura ce ne-a dus la Periprava va rămâne mult timp în minţile noastre din foarte multe motive. Alături de Bogdan, Dorian şi Viorel am găsit o fereastră în cotidian pentru ceea ce avea sa fie o senzaţională aventura la pescuit de ştiucă. Periprava: ULTIMA FRONTIERĂ!

citeste mai departe

Săruleşti, un nou podium la OPEN

DIVIZIA Open s-a deschis cu un regal: Cupa WSB – Săruleşti. Cu sau fără CABELA`S, brigadierii de vest (aripa tânăra) au făcut o nouă demonstraţie de concurs bine organizat. Cârcotaşii vor spune că pe Săruleşti oricine este maestru. Personal cred că un concurs bun reprezintă 50% pista şi 50% altele.

citeste mai departe

Gostilele, un şalău de 30 puncte!

Prima etapa a Diviziei Master in cadrul Campionatului Naţional de Spinning Neumarkt 2011, Cupa Jaxon Gostilele, s-a încheiat cu rezultate modeste pentru noi. Vremea capricioasa, vânt 40km/h, ploaia şi pestele care pare a nu fi nici în apa, au adus în prima zi pentru noi, o gherla în grup! În sectorul 1, Ovidiu 14 într-o demonstraţie de rodeo cu barca pe apa scapă la minciog o şalăoaica ce putea candida la Miss CMMC.

citeste mai departe

Mic ghid al pescarului de competiţie – Ştefan DINU

Idee mi-a venit atât de la Gyorg care a scris un articol asemanator (dar eu sunt un perfecţionist şi l-aşi fi scris altfel, drept care o sa o fac) dar şi de la o întrebare a unui prieten dintr-un club nou înfiinţat: „ce sfaturi poţi sa îmi dai pentru concursul asta?”

citeste mai departe

Adevărata magie – Liviu Voicu

Sambata 02.04.2011 Clubul Pescarilor de Răpitori a dat curs invitatiei domnului Dan Stroborg de a participa impreuna cu alti pescari la o partida de pescuit pentru a testa potentialul lacului Magic Lakes 2.
Asa ca am facut prezenta : Ovidiu 14, Viorel, Liviu, Stefan, Manu si Vlad (bibanul clubului) si am plecat spre Milotina

citeste mai departe