Archive for the ‘competitii’ Category

CsPR la Bucharest Streetfishing Trophy 3

Sambata 09 aprilie 2016 a avut loc prima competitie oficiala a sezonului. Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori a participat la acest concurs cu nu mai putin de sapte sportivi. Bucharest Streetfishing Trophy edita 3 a facut parte din manifestarea sportiva Street Fishing Games, ce se vrea a fi un maraton al streetfishing -ului in […]

citeste mai departe

Cupa Total Spinning, Snagov 2013: de la extaz la agonie

Anul acesta am participat pentru prima data la concursul organizat de APC21 ce a avut loc pe lacul Snagov, in weekendul 12-13 octombrie. Concursul s-a impartit in 2 manse a cate 7 ore, iar ca specii tinta au fost stiuca-salaul-somnul in prima mansa de sambata, iar duminica bibanul urma sa ia locul stiucii.

citeste mai departe

1+1 = Locul 1 – Liviu Voicu

Abia venit de la antrenamentul premergator Campionatului Mondial de pescuit cu naluci din barca ce se va desfasura in perioada 12-13.10.2013 in Enniskillen, Irlanda, primesc un telefon de la colegul de club.

citeste mai departe

3 din 3

“Lasă-le în mașină că le luam înapoi cu noi” a glumit Gyorg când, ajunși la pensiune după un drum de 550 km, am început să descarc trofeele primei ediții a Cupei Ligii la Păstrăv. Gluma însă s-a adeverit și cele trei locuri ale podiumului au fost ocupa de sportivii CsPR

citeste mai departe

World Predator Classic 2014

Ross HONEY, omul din spatele brand-ului Angling Spirit, aduce iubitorilor de competiții un nou eveniment: World Predator Classic. Pentru cine nu știe deja aceeași companie este responsabila de World Carp Classic (organizata din 1998) precum și de World Catfish Classic.

citeste mai departe

Ziua copiilor? Cupa copiilor !

Într-o lume a televiziunii, a internului și a gadget-urilor, ieșirile în natura (indiferent de ocazie) reprezinta un deziderat important al educației și dezvoltării copiilor de azi. Este și motivul pentru care administrația Lacului Stolnici și Clubul Pescarilor de Răpitori au organizat în data de 1 iunie o competiție dedicat copiilor: CUPA COPIILOR.

citeste mai departe

CNSM13 – prima etapa … una dezamăgitoare!

În perioada 1-2 iunie a avut loc prima etapa a Campionatului National de Spinning de pe Mal – ediția 2013. Desfășurat și în acest an pe legendara Valea Frumoasei, acest concurs avea toate premisele unui nou succes după reușitele anului trecut.

citeste mai departe

MASTER – etapa 1: Cupa Periprava

In weekendul 20-21.04.2013 s-a dat startul unei noi editii a Campionatului National de Spinning Newmarkt 2013. Prima etapa s-a desfasurat la Periprava pe incintele de la Ultima Frontiera, avand ca specie tinta, stiuca.

citeste mai departe

Mexican stand-off

Mexican stand-off este o situație gen duel, tipica filmelor western, în care protagoniștii se amenințau reciproc. Practic fiecare are un pistol în tâmpla unui adversar și este amenințat de un alt adversar. Cine face prima miscare pierde.

citeste mai departe

OPEN – etapa 1: Primul meu concurs in tricoul CPR – Vlad DUMITRESCU

Primul meu concurs de pescuit in cadrul Diviziei Open, a fost un real succes. Alimentat pana la refuz cu vise si nopti nedormite, am plecat in mare verva vineri dimineata cu destinatia Uzlina, la Complexul Cormoran.

citeste mai departe

Doi curcubei si un loc trei – Liviu Voicu

Profitand de o zi superba de primavara si de faptul ca puteam pescui pastrav intr-o perioada in care pescuitul la pastav pe ape publice este inchis, in data de 06.04.2013, am participat la concursul amical Cupa Curcubeu 2013. Concursul a fost organizat de pastravaria Albestii de Arges, judet Arges si s-a desfasurat pe unul din […]

citeste mai departe

Calendar Competitional 2013

In cadrul adunarii Generale a Ligii Romane de Spinnig a fost aprobat clendarul competitional al anului 2012. La capitolul noutati putem consemna aparitia pistei de la Cormoran in calendarul competitional al ambelor divizii, desfasurarea a doua competitii de stiuca in divizia Master precum si organziarea Cupei Ligii la Pastrav (spinning de pe Mal). La capitolul noutati vechi se constat reintoarcerea in calendarul competitional a pistelor de la Rogojesti si Manjesti.

citeste mai departe

Cupa Valea Argovei – Final Master 2012

Ultima etapa a Campionatului national de Spinning Neumarkt 2012 – Divizia Master, avea sa se desfasoare pe Valea Argovei, o pista de concurs ce putea sa produca multe surprize in ierarhia clasamentului general. Am reusit sa fac un antrenament de patru zile pe pista de concurs, in urma caruia am pus cap la cap informatiile […]

citeste mai departe

Cupa Valea Argovei 2012 – Open – Update

Iata ca a inceput si prima etapa a Campionatului National de Spinning Neumarkt 2012 – Divizia Open. In dimineata primei manse concurentii aflati la start s-au confruntat cu un vant destul de puternic ce parca prevestea ceva nu tocmai bun. In saptamanile de antrenament, Valea a raspuns foarte bine, s-au prins pesti multi si in […]

citeste mai departe

Valea Frumoasei-CNS Mal et1

Liviu Voicu: Despre acest concurs pot spune ca a fost o experienta noua de neuitat. Dupa multe peripetii cu mari emotii, incepand de la transportarea pastravului si pana la popularea in zona de concurs, am reusit in seara zilei de Vineri sa ne relaxam la o bere si un gratar de nota 10. Era un […]

citeste mai departe

Sarulesti 2012-Master

Evident una dintre cele mai bune piste de rapitor din Romania avea sa gazduiasca din nou o etapa a CNS in zilele de 16-17 iunie 2012. pe undeva nimic nou si nimic special altfel decat stiu si cunosc iubitorii de rapitori din CNS si nu numai . Ovidiu 14 – Locul 3 : Destul de […]

citeste mai departe

IFC PREDATOR , Croatia 2012 – Ovidiu RISTIVAN

Asteptat de un an de zile …pot spune inca de la incheierea primei editii …concursul din Croatia avea sa fie anul acesta piatra de incercare a psihicului meu.
Am plecat la drum cu prietenul Misu Sofonea de la Drill, urmand ca in Arad dupa o noapte de odihna sa ii asteptam pe Dorian si Gigi, formand astfel doua echipe, eu cu Dorian si Gigi cu Misu pentru o noua provocare croata.

citeste mai departe

Cupa Periprava – MASTER

O ora de somn, trei ore drum, tone de bagaje carate nu au fost in stare sa ne alunge bucuria primei etape din Campionatul Național de Spinning NEUMARK, ediția 2012. Poate a fost iarna grea si lunga dar eu cred ca de vina este locul în care ne aflam: Periprava, Ultima Frontiera – revelația anului trecut, pista care ne-a redat încrederea in faptul ca se pot face concursuri fabuloase în Delta Dunării la știucă.

citeste mai departe

Cupa Periprava, ziua 0 – Stefan DINU

Maine începe prima manșă a primei etape a Campionatului Național de Spinning NEUMARKT 2012. In primul rand ceva nu este în regula pentru mine. Nu am de făcut barca, de pus năluci si carat baterii. Îmi pare puțin rău ca m-am retras din MASTER. Dar trebuie sa îmi urmez alte priorități. Dar sa revenim la concurs. Ovidiu 14 Ristivan, Liviu Voicu si Cristi Rizea încep balul competițional pe cea mai prolifica pista de știucă care a văzut o competiție de spinning.

citeste mai departe

Campionatul Mondial de Spinning din Barca 2012 – Stefan DINU

Campionatul Mondial de Spinning din Barca a fost initial programat in Egipt pe giganticul lac de acumulare Aswan. In urma unei discuții cu secretarul FIPSed, doamna Barbara DURANTE, am aflat ca (asa cum bănuiam de altfel) competiția a fost anulata din motive de securitate.

citeste mai departe

Campionatul Național de Spinning 2012

Calendarul competițional al concursurilor de spinning organizate de LRS: Spinning din Barca (Divizia MASTER & Divizia OPEN), Spinning de pe Mal și Cupa Ligii

citeste mai departe

2011 Walmart FLW Tour

Poate că FLW Tour este considerat cel de-al doilea turneu de bass al SUA din punct de vedere al valorii dar este liderul incontestabil al premiilor oferite. Și, ca orice competiție americană care se respectă, în fiecare an își încoronează un campion mondial. Deși sunt tentat să bag și ceva comentarii, se spune că o imagine face cât 1000 de cuvinte. Asa că am să vă las pe voi să vedeți cine este campionul de anul acesta. Vizionare plăcută !

citeste mai departe

CUPA LIGII: Hardcore moldovenesc – Ștefan DINU

Cupa Ligii tinde să devină o competiție de tradiție a Ligii Române de Spinning, fiind de la bun inceput neconformistă și inovatoare în materie de regulament. Iar ediția ce tocmai s-a încheiat ieri, nu a făcut excepție. Vremea a fost însă rece … chiar foarte rece. Chiar dacă soarele a mai înmuiat frigul. Numai cei mai hardcore dintre pescari ar îndrăzni să iasă pe apa.

citeste mai departe

Cupa APC21 – Total Spinning 2011 – Snagov

Sambata 22.10.2011, pe lacul Snagov s-a desfasurat editia I a Cupei APC21-Total Spinning 2011, un concurs open organizat excelent de Asociatia APC21.
La start s-au aliniat 24 de concurenti atat pescari profesionisti din campionatul national de spinning, cat si sportivi aflati la prima participare la un asemenea concurs si care au avut curaj sa infrunte si totodata sa invete din tainele spinningului de competitie.

citeste mai departe

Master: Cupa WFT Bicaz 2011

In acest sfarsit de saptamana pe Lacul Izvorul Muntelui se va desfasura Etapa a IV a Diviziei Mastre din cadrul Campionatului National de Spinning “Newmarkt” 2011.
Pestele tinta al acestei etape va fi bibanul. CPR va fi reprezentata la acesta etapa de : Viorel Marin, Ovidiu Ristivan, Stefan Dinu si Marius Paul.

citeste mai departe

Campionatul Mondial de Spinning 2011 în imagini

Campionatul Mondial de Spinning 2011 în imagini: Spinning din barca, Bass şi Spinning de pe mal

citeste mai departe

Izvorul bibanilor moldovenesti – Liviu Voicu

Sfarsitul lunii August ne-a pregatit o noua provocare: “Bibanul Moldovenesc” asa cum l-a denumit pe Maria Sa “perca fluviatilis” prietenul Ilie din Piatra Neamt aka VanGrossen Trainer.

citeste mai departe

Breaking News: România este vicecampioană mondială

După o prima zi cu rezultate ce nu au excelat, dar ne-au menţinut în cărţi pentru o medalie mondiala, astăzi România a dat lovitura şi a obţinut cel mai bun rezultat într-o competiţie oficială: titlu de vicecampioană mondială!

citeste mai departe

Sport Fishing World Championships 2011

In plina desfasurare in Italia, Campionatul Mondial de Pescuit Sportiv isi desemneaza si primii castigatori. La sectiunea “Pescuit la rapitori cu naluci artificiale de pe mal”, unde a participat si echipa Romaniei formata din : Spiac Adrian, Buzatu Sabin, Anghelina Cristian, Moldovan Sorin si Ristivan Ovidiu, dupa doua zile de concurs 30-31.08.11, clasamentul final pe natiuni arata astfel:

citeste mai departe

Siriu – First Chub – Liviu Voicu

Iulie 2011, caldura mare, decid ca e timpul sa ma initiez in pescuitul la clean, doar urma o etapa de clean in August, si trebuia sa imi fac temele.
Marturisesc ca este un peste necunoscut mie. Strang informatiile necesare, indicatii de la prieteni, citesc tot ce gasesc legat de spinning la clean, imi innoiesc trusa de pescuit cu voblere 3-4cm “de clean”, in general sinking dar si cateva floating, rotative, oscilante si cicade, agrafe mici cu vartej si anouri!

citeste mai departe

Valea Argovei – salaii au fost mai buni! – Liviu VOICU

Vineri 03.06, dupa amiaza plec in tromba catre Vale la o noua provocare in Campionatul National , Divizia Open. O noua confruntare cu salaii din Vale. Inca foarte obosit dupa episodul Pakostane si fara antrenamente pe Vale in ultimele 3 saptamani, dar euforic dupa castigarea cupei in Croatia, imi propun o clasare buna in puncte!

citeste mai departe

IFC Predator Cup – VENI,VIDI,VICI! – Viorel Marin

Joi seara, 26.05,2011, alaturi de toate cele 19 echipe din 8 tari (Croatia, Romania, Serbia, Bosnia-Hertegovina, Polonia, Suedia, Ungaria si Ucraina), incepe sedinta tehnica, patronata de presedintele IFC ,cu trofeele pe masa, cupele pentru locurile 1 2 si 3, statueta pentru CMMC si doua statuete pentru castigatorii manselor de vineri si sambata. Dupa discutii si […]

citeste mai departe

Pakostane, rapitori din necunoscut- Viorel Marin

Am plecat din Bucuresti 10 pescari de spinning, increzatori in fortele noastre, dar si cu unele retineri vis-à-vis de locul competitiei cat si fata de regulile concursului, care nu sunt foarte clare, echipele fiind aranjate astfel: Viorel&Liviu, Ovidiu&Robert, Doctoru&Soni, Dorian&Bogdan, Misu&Bogdan Sofonea. Marti 24.05.2011 ne aflam in Pacostane pe malul lacului ce avea sa gazduiasca, […]

citeste mai departe

Au luat totul! – Ştefan DINU

Nu vrem să stricăm surpriza dar nu putem ţine doar pentru noi. Băieţii plecaţi în periplu competiţional croat, au cam ras totul şi lucrează la refacerea balantei externe de plăti a României (dacă exista aşa ceva)

citeste mai departe

Driluri croate – Liviu VOICU

Asa cum v-am informat mai demult, vom participa in perioada 27-29.05.2011 la un concurs international: IFC Predator Cup 2011, pe lacul Vrana, in localitatea Pakostane, Croatia.

citeste mai departe

Periprava: aventuri la capătul lumii – Viorel MARIN

VIOREL: Pregătirile pentru a doua etapa din campionat mi-au ocupat tot timpul liber. In urma antrenamentului, alături de Ovidiu 14 şi prietenul Dorian,am vazut cam ce vor ştiucile de la Periprava, asa ca am plecat cu speranţă şi încredere în nălucile alese, unele de producţie proprie. Plecam din Bucureşti în aceeaşi gaşcă: Ovidiu 14, Dorian, […]

citeste mai departe

Săruleşti, un nou podium la OPEN

DIVIZIA Open s-a deschis cu un regal: Cupa WSB – Săruleşti. Cu sau fără CABELA`S, brigadierii de vest (aripa tânăra) au făcut o nouă demonstraţie de concurs bine organizat. Cârcotaşii vor spune că pe Săruleşti oricine este maestru. Personal cred că un concurs bun reprezintă 50% pista şi 50% altele.

citeste mai departe

Gostilele, un şalău de 30 puncte!

Prima etapa a Diviziei Master in cadrul Campionatului Naţional de Spinning Neumarkt 2011, Cupa Jaxon Gostilele, s-a încheiat cu rezultate modeste pentru noi. Vremea capricioasa, vânt 40km/h, ploaia şi pestele care pare a nu fi nici în apa, au adus în prima zi pentru noi, o gherla în grup! În sectorul 1, Ovidiu 14 într-o demonstraţie de rodeo cu barca pe apa scapă la minciog o şalăoaica ce putea candida la Miss CMMC.

citeste mai departe

Mic ghid al pescarului de competiţie – Ştefan DINU

Idee mi-a venit atât de la Gyorg care a scris un articol asemanator (dar eu sunt un perfecţionist şi l-aşi fi scris altfel, drept care o sa o fac) dar şi de la o întrebare a unui prieten dintr-un club nou înfiinţat: „ce sfaturi poţi sa îmi dai pentru concursul asta?”

citeste mai departe

Campionatele Mondiale 2012 – Stefan DINU

Federaţia Internaţională de Pescuit Sportiv în Ape Dulci (FIPSed) a făcut publică planificarea competiţiilor. Pentru anul 2012 deocamdată au fost stabilite doar tarile organizatoare: Spinning de pe Mal – POLONIA Spinning din Barca – EGIPT Bass – VENEZUELA (în acest moment este doar o propunere şi urmează a fi confirmată) Pistele şi datele exacte urmează […]

citeste mai departe

Alternative competiţionale – Stefan DINU

„Din păcate cred că ne îndreptăm spre o direcţie greşită”. Ăsta a fost ultimul lucru pe care Adi SPIAC, căpitanul echipei naţionale de spinning,  mi l-a spus după o discuţie de la care speram mult. Tocmai se întorsese în primăvara anului 2010 de la cea de-a doua întâlnire a căpitanilor loturilor naţionale de bass. Dezamăgit […]

citeste mai departe

Provocarea croată

Ştiut fiind ca internetul are şi parţile lui bune, îl mănâncă tastatura pe amicul liviu _strong şi ne da de ştire ca se pregătesc evenimente şi pe alte meleaguri. Lăsând deoparte încrâncenările fără rost din campionatul intern îmi îndrept atenţia spre mirificul link de net şi conchid. La sfârşitul lui mai în Croaţia are loc […]

citeste mai departe

Hai Romania !

Campionatul Naţional de Spinning s-a terminat. Dar anul competiţional 2010 nu s-a terminat încă. Doua loturi ale României vor face deplasarea la doua competiţii mondiale: Campionatul Mondial de Spinning din Barca, Letonia, Kishezers (13-17 oct. 2010) Lotul reprezentativ: Ion PACO Dumitru Robert Boanta Lucian GYORG Constantin Sabin Buzatu Horia Vlasin Adi Spiac – căpitan Campionatul […]

citeste mai departe

OPEN Dunarea Albastra … tătă

Odată cu încheierea anului competiţional, pentru uni un an bun , pentru alţi mai puţin bun, începem să punem la conservare recuzita competiţională şi să ne apucam de un pescuit mai relaxant, unde vom încerca noi tehnici, noi giugele, noi locaţii, in speranţa ca la anul vom fi mai buni. Citim pe forumurile de specialitate, […]

citeste mai departe

OPEN ! Here we come

S-a terminat! De la anul o iau de la inceput … împreună Adelin şi Viorel. Viorel v-a avea cel mai mult de indurat. Prea a făcut mişto tot anul de Doctoru … Eu as fi de acord să trecem din nou la o singura Divizie. Încerc să-l conving pe Doctoru … dar nu cred ca […]

citeste mai departe

3 în 1

OPENUL s-a terminat. Excelent pentru noi: 5 noi colegi vor accede in Divizia Master. Sau cel putin teoretic. Ion PREDESCU (locul 2), Marius PAUL (locul 9), Laurentiu BRATU (locul 12) , Lucian CONSTANTIN (locul 15) si Stefan DEGERATU (locul 16) au avut un an excelent. Practic la fiecare concurs am avut un coleg pe podium. […]

citeste mai departe

Cupa Ligii 2010 – Destindere si voie buna

Cupa Ligii 2010, desfăşurată pe acumularea Gostilele, s-a vrut si chiar s-a reuşit in proporţie de 100%, o cupa a prieteniei, a unei atmosfere de voie buna, organizata cu mare atentie de membri lotului national 2010, cu sponsori generosi ce au facut posibila premierea pana la locul 10 si a inca 3 cmmc pentru fiecare […]

citeste mai departe

PIKE CHALLENGE

Este o competiţie organizata de revista SuperPescar ce se dorea o alternativa liberala la închistatul şi netrebnicul, care a ajuns unde nu trebuie, Campionat Naţional de Spininng. Nu o sa vorbesc de toate neajunsurile competiţiei ci voi spune doar atat: echipa Ion Predescu (Doctoru`) şi Florian Şerbanescu (Şoni) au ocupat locul doi cu două ştiuci. […]

citeste mai departe

Drumul salailor de protocol – ultima confruntare

Pe acumularea Valea Argovei, avea sa se desfasoare ultima etapa din Campionatul National de Spinning – Aventuri la Pescuit – Divizia Open. O ultima etapa ce avea sa desemneze cei mai buni 20 sportivi, ce vor promova in 2011 in Divizia Master. In urma antrenamentelor efectuate in ultima perioada prevedeam a avea un concurs foarte […]

citeste mai departe

CUPA CPR JUNIOR – concurs de pescuit pentru copii

C.P.R. Junior în colaborare cu Mark Twain International School organizează în data de 18.06.2010 un concurs de pescuit la staţionar pe lacul Mânăstirea Căldăruşani. Concursul va avea o singura manşă de 3 ore (09:00 – 12:00) în care se vor puncta toate speciile de peşti indiferent de dimensiune. Regula de punctare este 1 peşte = […]

citeste mai departe

Campionatul Mondial de Spinning | Croaţia 2010 | Ziua 1

O noua zi, program şi mai încărcat. Mic dejun la ora 7. De la orele 9 pana după-masă program special de vizita a parcului national Krka (plimbare cu barca pe insula Visovac, cercetat împrejurimile, poze la cascada din parc, holbat la clenii dresaţi, prânz). Cu siguranţa am rămas mai mult decât impresionaţi de infrastructura existenta […]

citeste mai departe

Campionatul Mondial de Spinning | Croaţia 2010 | Ziua 0

De nici două săptămâni, de când s-au întors fruntaşii pescuitului cu năluci artificiale din Croaţia de la un antrenament de doua zile cu ploaie torenţială, suntem cu toţii puşi pe jar să pregătim totul pentru răsturnările de situaţie care i-au băgat pe toţi în priză la căutat de năluci noi, speciale pentru păstrăvii cu care […]

citeste mai departe

Cupa WFT 2010, Manjesti

Pe acumularea Mânjeşti în perioada 22-23.05.2010 avea sa se desfăşoare a doua etapa a Campionatului Naţional de Spinning Aventuri la Pescuit – Divizia Open – Cupa WIZARD`S FISHING TEAM, pe un lac în care în aceasta perioada găseşti iarbă cu apă, nu apă cu iarbă! Se anunţa un concurs dificil. Dar speranţa era mare şi […]

citeste mai departe

Cupa MimTeam 2010, Valea Argovei – ziua a doua, manşa a doua şi final

Cine crede ca a participa şi a ieşi bine într-un concurs de şalău pe Valea Argovei este o bagatelă, îl provoc la o proxima ocazie. Numai stresul suportat în ultima manşă de pescari ca Adelin Avram, Paul Trestian sau Viorel Marin care au prins până la 80 de peşti pe manşă (dar care din păcate […]

citeste mai departe

Cupa MimTeam 2010, Valea Argovei – prima zi, prima mansa

Ziua de sâmbătă a fost cum ne-am aşteptat: peşti putini, destule gherle, în special în sectorul 1, unde în grupa A au punctat doar jumătate de concurenţi. Chiar nume cunoscute n-au reuşit sa puncteze: Laurenţiu Andronic, Adrian Spiac sau Andy Arif. Pe sectorul 1 în grupa A, surpriza ne-a oferit-o Costică Cojocaru (Abrevis) care după […]

citeste mai departe

Cupa MimTeam 2010, Valea Argovei – preambul şi şedinţă tehnică

Vineri 07 mai 2010: Şedinţa Tehnica a inceput fix la ora stabilita, marea majoritate a concurenţilor fiind prezenţi. Introducerea a fost susţinută de Lucian Constantin (Gyorg) în calitate de Director de Concurs. Cu aceasta ocazie s-au anunţat sectoarele, premiile şi programul. Surpriza plăcută pentru toţi a fost ca organizatorul concursului Clubul Pescarilor de Răpitori a […]

citeste mai departe

AMR: 2 zile

2 zile pana la începerea primei etape în Divizia Master din cadrul Campionatului Naţional de Spinning “Aventuri la Pescuit”. Problemele majore sunt reprezentate de apatia salaului pe pista de concurs si de vreme. Si apropo de vreme:

citeste mai departe

Cupa Moldovei 2010

Asociaţia Prieteni Pescari a organizat pe lacul Mânjeşti în data de 23-25.04.2010 ediţia a V-a a deja tradiţionalei “Cupa Moldovei” la Spinning. Am plecat la drum cu gânduri mari pentru a da piept cu viguroşi bibani ai Mânjeşti-ului, dar şi cu restul speciilor ce punctau în acest concurs : biban – 15 cm; ştiucă – […]

citeste mai departe

CUPA JAXON-WSB, Săruleşti

Săruleşti! Primul cuvânt pe care îl asociezi când auzi “şalău”. Aici, ca în fiecare an de altfel, s-a dat startul anului competiţional de spinning. Sub organizarea băieţilor de la WSB a avut loc prima etapă a DIVIZIEI OPEN. Organizarea a fost exemplară iar arbitrajul noii echipe de arbitrii, fără cusur. Rezultatele CPR la aceasta competiţie […]

citeste mai departe

CUPA MimTeam, Valea Argovei, 8-9 mai 2010

În 2006, pe Valea Argovei, Clubul Pescarilor de Răpitori stabilea un nou standard privind organizarea unei competiţii de spinning. Listele s-au completat într-o singura zi iar la final se măsuraseră mii de metrii de peste. După o absenta de un an, Valea Argovei revine din circuitul competiţional national. Anul acesta CPR are onoarea sa deschidă […]

citeste mai departe